Easy-mix©

Dé universele voercomputer die overal is in te passen 

Tot begin 2017 was het nog zo dat, wanneer de voerautomaat kapot ging, er geen betaalbare vertrouwde vervanger was. Dan was het maar weer oplappen, of een luxe voerautomaat waar u helemaal niet op zat te wachten. Een reden voor Esveld om in 2016 een betrouwbare en betaalbare voerautomaat te gaan ontwikkelen die overal in moet passen, ongeacht welk soort of merk er zit! Vandaar de naam: Easy-Mix, dé universele voercomputer die overal is in te passen. Door middel van het monteren van een touchscreen in de bestaande deur van de voerautomaat, en door het aanpassen van de besturing ervan, bent u in één dag weer klaar voor de toekomst.

+ Is zeer eenvoudig te bedienen

+ Geeft duidelijk aan wat er gebeurd, d.m.v. een overzichtelijk scherm

+ Is tot 10 recepten instelbaar

+ Er zijn 2 buffers mogelijk

+ Er zijn 2 medicijnmengers mogelijk

+ Met handige app, voor controle of instellen op afstand

+ Is tot 15 starttijden instelbaar

+ Heeft een uitgebreide maar makkelijk te lezen historie

+ Handbediening scherm is mogelijk voor handmatig melk maken

+ Droge stof is per product instelbaar

Alles in één dag!

1# Uw voercomputer crasht 2# Wij halen de oude besturing uit uw kast 3# Het Easymix touchscreen wordt in de bestaande kastdeur gemonteerd 4# De besturing wordt op de bestaande componenten aangesloten 5# Uw voercomputer is weer klaar voor de toekomst!

Niet moeilijker maken dan het is...
Reacties van klanten van wie de voerautomaat stuk ging en die nu een Easy-mix hebben:
‘Ik heb heel geen belang bij al dat luxe gedoe’  #  ‘Wat moet ik nu met een Windows 10 PC’  #  ‘Ik ben 62 en ik wil nog een paar rondjes voeren’  #  ‘Ik voer gewoon met de slang, dat is me best zat’  #  ‘Ik heb helemaal geen ruimte voor een luxe PC e.d.’