​​​​​​​Kom werken bij
Frens Esveld

Dé installateur in de kalverhouderij


Een boer heeft hart voor zijn dieren. De veranderende wet- en regelgeving zorgen ervoor dat de kalverhouders innovatief bezig moeten zijn. Om zo optimaal voor hun dieren te kunnen zorgen. Daar kan jij ze bij helpen door bij ons te komen werken.Wij zijn op zoek naar jou!

RVS lasser

Maak de mooiste melkvoerkeukens

​​​​​​​

Jij bent een ware kunstenaar als het gaat om RVS. Met hoogwaardige RVS buizen en bochten maak je de mooiste melkvoerkeukens, die strak en logisch zijn ingedeeld.


Je geniet van de vrijheid die je dit werk biedt. Ook op technisch vlak. Je bepaalt samen met de klant hoe zijn voerkeuken eruit ziet. Daarbij beschik je over een eigen bus, gereedschap en telefoon. Zo ontzorg je de klant en lever je een werkbare en overzichtelijke voerkeuken af.


Elektricien / loodgieter

Of monteur biomassakachel


Herken je dit? Een vakman met ervaring, maar op zoek naar meer uitdaging? Neem dan contact op. Wij zoeken namelijk een elektricien en/of loodgieter die een praktische stalinrichting kan maken voor onze klant.

Je ontzorgt de klant door het uitdenken van een juist aansturingssysteem. Daarna breng je dit in de praktijk door de complete installatie juist te installeren. Denk aan een PLC, systeemkast, verlichting, water en gas. Of het aansluiten van een biomassakachel. Om dit allemaal zelfstandig te kunnen uitvoeren, krijg je de beschikking over een eigen bus, gereedschap en telefoon.

Monteur

Ruwvoersysteem voor het verfijnde voeren


Optimalisatie en efficiëntie, daar is een kalverboer naar op zoek bij het geven van ruwvoer. Een verfijnd ruwvoersysteem is daarin van groot belang.


Daarom sta jij als monteur de klant bij. Je meet zelf je eigen klus/stal in samen met de klant. Daarna monteer je zelf met je collega’s het systeem, waarbij het aankomt op de juiste finishing touch. Zo lever je een mooi, strak en perfect werkend geheel op. Ook voor jou staat een eigen bus, gereedschap en telefoon klaar.